Uiteindelijk draait het allemaal om mensen die mogelijkheden zoeken om hun eigen regie te voeren en keuzes willen maken die bij ze passen. Daarom zet ZonMw in op preventieonderzoek. Dat doen we al 20 jaar. Samen met onderzoekers, beleidsmakers, onderwijsinstellingen, gemeenten en professionals en met burgers zelf.

Opbrengsten

Wilt u de publicatie hardcopy (kosteloos) verkrijgen?

Vraag deze aan door een mail te sturen naar preventie@zonmw.nl o.v.v ‘Publicatie 20 jaar preventie’.

Uitgelicht

20 jaar preventie: de bal ligt bij ons allemaal!

Staatssecretaris Paul Blokhuis (VWS) heeft de publicatie ’20 jaar preventie bij ZonMw’ in ontvangst genomen uit handen van directeur Henk J. Smid. Met dit jubileum worden de opbrengsten van 20 jaar preventieonderzoek belicht. De publicatie laat zien hoe er is geanticipeerd op ontwikkelingen, is bijgedragen aan bruikbare resultaten die impact hebben in de samenleving en hoe daar de komende jaren mee verder wordt gegaan.

Lees het nieuwsbericht

Nieuwsbrief Preventie

Wilt u op de hoogte gehouden worden rondom het thema Preventie bij ZonMw, zoals projectresulaten en nieuwe subsidieoproepen? Abonneer u dan op de nieuwsbrief Preventie.

Abonneren

Voortbouwen op 20 jaar preventie: verslag NCVGZ 2019

Op het NCVGZ  van 11 april verzorgde ZonMw de track ‘Voortbouwen op 20 jaar preventie’. Dit was het startpunt van dit jubileum, waar ZonMw vooruit blikte op de toekomst van preventieonderzoek. Drie workshops vol kennis en inspiratie om die volgende stap daadwerkelijk te zetten.

Lees het verslag

Hebt u vragen over de publicatie?

Lees meer Foto:

Reageer