Toekomstige leiders binnen het cardiovasculaire veld opgelet! Het is vanaf nu mogelijk om je aan te melden voor het DCVA Leadership Program 2021.

Het DCVA Leadership Program creëert een netwerk van getalenteerde en toegewijde mensen die worden gezien als leiders in de toekomstige cardiovasculaire arena. Je neemt samen met andere succesvolle onderzoekers, zorgprofessionals, beleidsadviseurs, patiënten en ondernemers uit het brede cardiovasculaire veld deel aan dit tweejarige programma. Hiermee ontwikkel je en verdiep je jouw competenties op het gebied van samenwerking, communicatie, leiderschaps- en ondernemersvaardigheden.

Gelijktijdig werk je met collega-experts vanuit verschillende disciplines aan oplossingen voor actuele vraagstukken in het cardiovasculaire veld. Tijdens en na afloop van het programma vorm je als DCVA-ambassadeur een netwerk waarmee je je actief inzet voor het realiseren van de ambities van de DCVA. Meer informatie over wie we precies zoeken en over het programma vind je in de hieronder gelinkte brochure.

De deadline om je aan te melden is 31 januari 2021. Voor vragen kun je contact opnemen via talent@dcvalliance.nl.

Brochure DCVA Leadership Program 2021

Lees meer Foto: Pexels

Reageer