in STERREN

Ⓒ ANP/HH

Paul de Leeuw is recent gaan sporten omdat de kijkcijfers van zijn nieuwe programma Busje komt zo tegenvielen. Dat bekent de 60-jarige NPO-coryfee in de podcast Dit komt nooit meer goed, die donderdagavond online is gezet.

Ⓒ ANP/HH

„Ik vind het zelf een van de leukste programma’s die ik gemaakt heb”, aldus Paul. „Maar omdat ze tegenvielen, dacht ik toen ik terugkeek: wat een dikke kop toch op tv. Dus vanwege de teleurstelling ben ik naar een personal trainer gegaan. Van die dingen die je nooit dacht te gaan doen. Of waarvan je dacht dat ze verkeerd zouden aflopen.” Het irriteerde De Leeuw naar eigen zeggen ook dat „ik overal discipline in heb, behalve in eten en zuipen. Ga daar nou eens een keer iets aan doen!”

Deze onverwachte stap betekent een wereld van verandering voor Paul, voegt hij daaraan toe. „Die gozer heeft het knopje ’sportiviteit’ bij mij gevonden”, prijst de cabaretier. „Ik ben nu drie weken bezig, ik volg een streng dieet. En ik ben bijna 7 kilo afgevallen.”

De Busje komt zo-presentator vindt het wel „kut dat de cijfers minder zijn. Dit is wat ik kan, dit is het allerbeste dat ik in jaren heb gedaan. Als dat dan niet wordt bekeken, is het momentum misschien voorbij.” Hij ligt er echter niet wakker van: „De NPO is blij met het programma. En we gaan onderzoeken waar het aan ligt.”

Privé nieuwsbrief

Dagelijks het laatste nieuws over de sterren en royals.

Ongeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

Lees hier ons privacybeleid.

Bekijk meer van

TV

VI start petitie om organisatie Televizier-Ring over te halen

De makers van Vandaag Inside zijn een petitie gestart om de organisatie achter de Televizier-Ring te bewegen het programma toch deel te laten nemen aan de publieksprijs. De organisatie van de Televizier-Ring had te kennen gegeven dat VI te veel lijkt op Voetbal International, dat in 2011 de prijs i…

Het ultieme Temptation-nachtmerrievoorstel: dreamdate als trio

Beste Ivo, wij ergeren ons al weken lang aan jouw rol als ’liefdesgoeroe’. Zelfs de huispuber heeft nu kennisgenomen van jouw wens tot ’polyamorie’ en is niet meer van de buis weg te slaan. Zij mag het dan interessant vinden, maar Ivo, wat doe je ons- en vooral je vriendin ’Maris’- aan? Echt niemand…

TV

Coen en Sander bedanken luisteraars voor 16 jaar ’spontane lol’

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga hebben aan het slot van hun laatste dagelijkse Coen & Sander Show op Radio 538 de luisteraars bedankt die zestien jaar lang naar hun programma luisterden.

TV

Boos-uitzending over The Voice wint Zilveren Nipkowschijf

Boos: This is The Voice (BnnVara) heeft de Zilveren Nipkowschijf 2022 voor beste programma gewonnen. Volgens de jury was de ’kolossale impact’ van de YouTube-uitzending van Tim Hofman en zijn team, over grensoverschrijdend gedrag bij The voice of Holland, zeldzaam.

TV

Rick Brandsteder vervangt Kaj Gorgels in Expeditie Robinson

Rick Brandsteder is vanaf augustus naast Nicolette Kluijver te zien als presentator van het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. De bekende oud-deelnemer van het survivalprogramma neemt het stokje over van Kaj Gorgels omdat die te druk is met andere projecten, meldt RTL donderdag.

Lees meer Foto: Pixabay

Reageer