Selectie buro voor Administratie en fiscaal advies

Per 1 april heeft Topcoaches een principe overeenkomst gesloten met EV Administratie & Advies.

Dé boekhouder voor coaches

USP’s voor administratiekantoren voelen altijd nogal standaard en administratiekantoren moeten ook een brede algemene kennis van zaken hebben maar onze USP zou meer zijn dat wij meer focus leggen op branche-specifieke kennis.  Zo heeft EV Administratie en Adives zich gespecialiseerd in e-commerce, marketingbureau’s, ICT, recruitment, vastgoed en bouw maar ook personal trainers en dietisten.

De omschrijving van het team

  • Persoonlijk
  • Deskundig
  • Gedreven
  • Toekomstgericht

De voordelen voor het netwerk

De selectie van EV Administratie & Advies heeft plaatsgevonden op basis van de expertise en affiniteit met coaches en healthbedrijven.. Daarnaast zijn er goede prijsafspraken gemaakt. Voor een landelijk netwerk is het van belang dat de digitale administratieve huishouding van dit bedrijf een uitstekende kwaliteit heeft. EV Administratie & Advies voldoet op dit gebied in ruime mate aan de door  ons gestelde eisen.

Digitaal werken

Dus ook coaches in Maastricht kunnen met een het gemak van digitale communicatie gebruik maken van de diensten van dit bedrijf. Diverse koppelingsmogelijkheden zijn van toepassing.

EV Administratie & Advies werken ook digitaal met koppelingen tussen diverse scan- en herkensoftware en of factuursoftware. Dat is voornamelijk Basecone en Twinfield met als rapport- en tussentijdse resultatengenerator Visionplanner zodat de klant op de hoogte is van de door ons verwerkte administratie middels resultatenoverzichten en liquidatie-overzichten.

Dus inderdaad digitale aanlevering met daarbij koppelingen tussen bank, kas en bestaande systemen om de verwerking van de financiële administratie zoveel mogelijk te stroomlijnen. Aanleveren kan met foto via app, mailen en uploaden.

Aanmelden

Ben jij al Topcoach en oriënteer je je op een (nieuwe) boekhouder? Neem contact op voor details

 

 

Reageer