E-learning wint terrein tijdens corona

Topcoaches en de klanten van Topcoaches kunnen vanaf 1 mei gratis gebruik maken van het e-learning platform leefstijl.academy. Op deze website worden cursussen geplaatst die in enigerlei vorm in relatie staan tot vitaliteit.

E-learning

Wiki: E-learning (Nederlands: online leren) wordt geassocieerd met leeractiviteiten waarbij interactief gebruik wordt gemaakt van een computer die verbonden is met een computernetwerk. Een andere definitie van e-learning (in brede zin) is: elke leervorm die gebruikmaakt van een computernetwerk voor distributie, communicatie over en weer en facilitering. E-learning begint net zoals de woorden e-mail, e-zine, e-business en e-commerce met een ‘e’. Deze e duidt op een elektronische component: in dit geval duidt de ‘e’ op het gebruik van de elektronische snelweg (internet) en de bijbehorende technologie. Het is een middel om afstandsonderwijs mogelijk te maken.

Meer online coaching

Veel coaches waren niet voorbereid om een deel van hun diensten online aan te bieden. Nog steeds wordt er geworsteld met Facebookpagina’s en videoberichten. Met het platform leefstijl.academy heeft de Topcoach nu een professionele tool om haar klanten te bedienen met een controleerbare leertool.

 

 

Reageer