Wat is NL Actief

NL Actief is de branchevereniging van de erkende en ondernemende sport- en beweegbedrijven in Nederland. Bij NL Actief zijn zo’n 1000 locaties met in totaal 3 miljoen fitnessconsumenten aangesloten

KWALITEIT EN VAKMANSCHAP

Omdat goed wel zo fijn is.

Nederland kent zo’n 3 miljoen fitnessdeelnemers. Dat is geen verrassing, want fitness is er voor bijna alle doelgroepen en doelstellingen. Fitness is technisch niet moeilijk en kan waar, wanneer en met wie je maar wilt. Voor iedere sporter is het van het grootste belang te sporten op een manier die bij hem of haar past. Op die manier bereik je sneller je doel en kun je het langst van je sport blijven genieten. NL Actief staat voor kwaliteit, van locaties en professionals. En we werken daar blijvend aan, door o.a.:

  • Onafhankelijk NL Actief keurmerk voor fitnessclubs
  • Met de Consumentenbond afgestemde leveringsvoorwaarden
  • Een transparant online kwaliteitsregister van locaties en professionals
  • Afspraken over vereiste beroepscompetenties, onafhankelijke toetsing en gratis registratie

MISSIE
NL Actief ontwikkelt en borgt de kwaliteit in de fitnessbranche en draagt eraan bij dat meer mensen gaan sporten en bewegen. Doel is om de ontwikkeling, de kwaliteit, de maatschappelijke positie en het succes van de ondernemende aanbieder van sport en bewegen te bevorderen.

VISIE
NL Actief levert een belangrijke bijdrage aan welzijn, gezondheid en vitaliteit in Nederland. Daarnaast zorgen de leden van NL Actief voor sociale binding in een ongedwongen sfeer. NL Actief en haar netwerk zijn een onmisbare schakel bij vorming en realisatie van beleid op het gebied van gezondheid, vitaliteit en duurzaamheid in Nederland.

Wat is er besloten?

Overeengekomen is, dat TopCoaches zich enig verklaart met de missie en visie die door NL Actief worden uitgedragen. TopCoaches zal in samenwerking bijdragen aan het verspreiden van deze missie en visie onder andere door het opnemen van publicaties in haar nieuwsstroom.

 

 

 

Reageer