Afgelopen week heeft TopCoaches een overeenkomst gesloten met Straetus Incasso. Een bedrijf die voor iedere ondernemer een essentieel pakket aan dienstverlening aanbiedt. Iedere ondernemer krijgt in zijn ondernemersleven een keer te maken met een een weerbarstige debiteur. In deze ongemakkelijke situatie is het plezierig een incassoprofessional bij de hand te hebben.
Een waardevolle aanvulling voor ieder lid van TopCoaches.

Wie is Straetus Incasso?

Straetus is een landelijk opererende incassoformule met regionale vestigingen. Haar kernwaarden zijn persoonlijk, transparant en ondernemend. Of het nu gaat om het vakkundig innen van een vordering of het uit handen nemen van het gehele traject van debiteurenbeheer, onze dienstverlening kenmerkt zich door transparantie en daadkracht. De diensten worden gepresenteerd in vijf onderdelen: incasso, aanmaning, kredietrapport, servicecontract en debiteurenbeheer.

Er is een vestiging Straetus in iedere regio in Nederland, dus altijd dichtbij.

Servicecontract

Verstandig debiteurenbeheer begint met een juridisch adequate overeenkomst vergezeld gaande met goed aansluitende Algemene Voorwaarden. Straetus scant en reviewt de juridische basis van het ontstaan van jouw vordering en adviseert als er tussentijds iets verandert,
Straetus bemiddelt ook in situaties waarbij bijvoorbeeld door de eindklant automatische incasso’s worden teruggedraaid. De zogenaamde storneringen.

Wat is er overeengekomen?

De overeenkomst met Streatus is een onderdeel van het basislidmaatschap van TopCoaches. In overleg met Straetus is voor coaches een op maat gemaakt servicecontract samengesteld, met een aanzienlijke korting.

 

Reageer