Wie is Uitgeverij Kloosterhof

Kloosterhof Neer B.V. is gespecialiseerd in het leveren van maatwerk als het gaat om het uitgeven van vakbladen. Een vaktijdschrift is meer dan een product met uw logo op de cover en informatie in het binnenwerk, het is het verlengstuk van de organisatie. Het is daarom logisch om daar goed over na te denken. Kloosterhof Neer B.V. exploiteert, coördineert en begeleidt het gehele traject van opmaak, druk, financiering, advertentiecoördinatie en verspreiding. Kwaliteit, flexibiliteit, inventiviteit, services en betrouwbaarheid zijn hierbij eigenschappen die de cliënt verlangt van Kloosterhof Neer B.V..

‘Professioneel Begeleiden’

Hun missie is om via www.ProfessioneelBegeleiden.nl meer dan 60.000 professionals te voorzien van de meest recente inhoudsopgave van elkaars vakblad. Op deze manier kunnen de verschillende beroepsgroepen gemakkelijk profiteren van elkaars vakkennis en met de inhoud hun portfolio uitbreiden. Zo kan een structurele bijdrage worden geleverd aan een verbreding en versterking van de kennis van professioneel begeleiders. Dit draagt bij aan het maatschappelijk functioneren en welzijn van individuen en organisaties. Verbinding dus!

De titels 

TvC – Tijdschrift voor Coaching + 12 jaar archief
PSd – PsychoSociaal digitaal + 2 jaar archief
TvOO – Tijdschrift voor ontwikkeling in Organisaties + 6 jaar archief
ToPP – Tijdschrift Positieve Psychologie + archief
Tvsb – Tijdschrift voor Begeleidingskunde + 4 jaar archief
DNM – De Nieuwe Meso, vakblad over onderwijs en leiderschap + 3 jaar archief
CM – Counselling Magazine 6 jaar archief
LV – LoopbaanVisie + 7 jaar archief
TA – TA-magazine Tijdschrift voor Transactionele Analyse + archief
ZKM – ZKM magazine, de zelfconfrontatie
EXAMENS EXAMENS, vakblad voor de toetspraktijk + 12 jaar archief
vTP – vakblad Toegepaste Psychologie

De aanbeveling van Topcoaches

Coaching is een vak in beweging. Nieuwe inzichten en psychologische technieken worden blijvend doorontwikkeld. De serie artikelen en tijdschriften uitgebracht onder www.ProfessioneelBegeleiden.nl heeft onze warme aanbeveling.

De overeenkomst

De overeenkomst bestaat uit een uitermate voordelige abonnementsvorm die alleen beschikbaar wordt gemaakt voor beroepsorganisaties.

→ Lees meer over de details van deze overeenkomst

 

 

 

Reageer